23. aprill Toris

Tervitus KV peakaplan kol-ltn Gustav Kutsarilt. KV orkestrilt Poola ja Eesti hümnid. Poola Senati juhi Stanislaw Karczewski sõnavõtt. Mälestusplaati pühitsevad EELK peapiiskop Urmas Viilma ja Katoliku kiriku preester dr Wodzislaw Szczepanik. Eesti kaitseministri Jüri Luige sõnavõtt. Langenuid mälestab Sidepataljoni kaplan lpn Jaan Nuga. Veteranide ja vabadusvõitlejate mälestustuld õnnistab EELK peapiiskop Urmas Viilma. Altari ees laternate ja küünalde süütamine. EELK Tori Püha Jüri koguduse esimehe n-ltn Jüri Kase sõnavõtt ja teenetemärkide üleandmine. Pärgade asetamine Püha Jüri ratsamonumendi jalamile. Näituse avab Riigikogu II aseesimees Kalle Laanet.

Eesti Vabadusristi 40le Poola kavaleridele pühendatud mälestustahvel

Pitkapoiss Rannar Kerge Tartu Ühendusest

Jüri Kasele annetatud mälestusmedal

Püha jürituli jõudis Viljandisse J. Laidoneri ratsamonumendile

ja Tartusse J. Kuperjanovi hauale ning Sovetliku terrori ohvrite mälestusmärgile Raadi kalmistul kuhu on maetud Salme Noor ja dr Heino Noor.